(ВИДЕО) ШОКАНТНА БОМБА НА 1 ТВ: ВМРО ДПМНЕ ги избркало од работа родителите на малата Тамара затоа што се бунтувале во јавност по нејзината смрт!

0
1851

На 1ТВ гостин на  Анета Кочишки е мајката на малечката Тамара која почина од искривен рбетен столб, Жаклина Димовска изјави шокантни информации за тоа дека претходната власт на ВМРО-ДПМНЕ во Велес ги избркало од работа нив како родители на малата Тамара затоа што се бунтувале во јавноста по нејзината смрт!