(ВИДЕО) ШОКАНТНА БОМБА: Груевски не можел ни да сонува ваков договор – во кој се признава македонски идентитет, македонски јазик, со кодови МКД и МК!!!

0
1519

Груевски не можел ни да сонува ваков договор – во кој се признава македонски идентитет, македонски јазик, со кодови МКД и МК!!!