(ВИДЕО) ШОКАНТЕН ОДНОС НА ПРАТЕНИКОТ ОД SИНГО КОН НОВИНАР : Љупчо Димовски се закануваше на новинар и го пцуеше обезбедувањето на собранието при што од нервоза и бес ќе ја искршеше колата само затоа што несакал да го прашуваат без дозвола!

0
5714