(ВИДЕО) ШОКАНТЕН НАСТАП НА ПРАТЕНИЧКАТА НА ВМРО ДПМНЕ, СТАМЕНКОВСКА НА 24 ОТВОРЕНО: Никој од обвинетите за 27-ми април нема вина, ниту партијата ВМРО ДПМНЕ има некаква вина за 27-ми април!

0
1425

Стаменковска : Никој од обвинетите за 27-ми април нема вина, ниту партијата ВМРО ДПМНЕ има некаква вина за 27-ми април!