(ВИДЕО) ШОКАНТЕН НАСТАП НА ГЕРО НА 1 ТВ: Заев е ограничен ситен политичар, влезен во филм дека е голем државник, СДСМ нема човечки потенцијалм, јас и мои пријатели се обидуваме да го скршиме Заев и изместиме од колосек!

0
5251

ШОКАНТЕН НАСТАП НА ГЕРО НА 1 ТВ: Заев е ограничен ситен политичар, влезен во филм дека е голем државник, СДСМ нема човечки потенцијалм, јас и мои пријатели се обидуваме да го скршиме Заев и изместиме од колосек!

Извор и видео : Мактел.Мк