(ВИДЕО) ШОКАНТЕН ИНЦИДЕНТ НА СИТЕЛ, ЌЕ РЕАГИРА ЛИ АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМИ: Јанко Бурек ПОЛУДЕ ги навреди сите Македонци кои живеат на село, имале инцест со домашните животни?!?!

0
834

janko

Еден гледач се јави во емисија и кажа дека Јанко еден ден ќе се срами пред своите деца за ова што сега го прави со тоа што го брани режимот. Наместо да се заблагодари на гледачот што се јавил, Јанко полуде, и почна да го навредува и него и сите селани затоа што според Јанко селаните правеле инцест со домашните животни?!?! Ова е шокантно и за ова треба да реагира Агенцијата за медиуми, ова е недозволиво да го прави водител на телевизија со национална концесија!

Инаку, Јанко вака се однесува со критичарите на власта за да ги заплаши, за да ги набрка од емисијата да не се јавуваат за да се јавуваат само симпатизери на власта и со тоа емисијата да е исполнета само со јавувачи кои ја фалат власта и со тоа да се ствара лажна слика дека се е во ред во државата. Инаку ве замолуваме сите вас кои го читате Народен Глас, секоја вечер да му вртите на ова копиле и да ја критикувате власта и паторот, да не му дадеме на копилево шанса да се освести да му ја ебиме мајката в пичка!