(ВИДЕО) Шилегов: Курирската реалност го крие упропастеното образование

0
521

Вие праќате порака дека може да бидете најголемите криминалци но тука е партијата да ве штити. СДСМ ќе изгради во оваа држава општество на слободни индивидуи, критична маса која што ќе може слободно без да биде плашена да упати критична мисла кон секого, рече пратеникот Петре Шилегов во однос на Информација за општите состојби во образованието во Република Македонија и ефектите од екстерното тестирање во основното и средното образование.