(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: ЗАПОЧНАВМЕ ПРОЕКТИ КОИ РЕШАВААТ ПРОБЛЕМИ ЗА СЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

0
775
Новата приказна на Скопје е приказна за град кој конечно се разбуди од сивилото и стана град на културата. Се гради новата Универзална Сала, се организираат модерни настани. Скопје веќе не е град на кичот.

Неквалитетните градби и евтините проекти се минато. Денес во Скопје имаме модерни автобуси со врвен квалитет, изградени четири нови булевари и целосно реконструирани 40 главни улици по најсовремени стандарди.

Целосно ја реконструиравме инфраструктурата во Клинички Центар и го помогнавме нашето здравство. Денес во Скопје за прв пат после повеќе децении се градат два нови мостови истовремено. #ЧекорПоЧекор #СкопјеЕднаПоинакваПриказна