(ВИДЕО) Шилегов: Груевски ќе останеш запамeтен како маргиналец што станал криминалец

0
496

silegov 44

Еве сме Никола, дојдовме, монтирани, сечени, креирани, лепени, твојте комуњари, индијанци, човечиња. Дојдовме да ти кажеме – Готово е Никола.

Овде дојдоа социјалдемократи, активисти, горди граѓани на Република Македонија.

Дојдовме овде со чисти тенџериња и тавчиња зашто сме домаќини луѓе, дојдовме да ти кажеме дека твоите запршки и манџи се завршена работа.

Ќе останеш запамeтен како маргиналец кој станува криминалец и ништо друго, рече Петре Шилегов пред зградата каде живее премиерот Никола Груевски.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ItSuJ3etYuM[/youtube]

Извор: А1он