(ВИДЕО) Шеќеринска : Клептоманите на ВМРО-ДПМНЕ се смачкани како лебарка на шофершајвна, МАМЕТО НИВНО АРАМИСКО И КОРУМПИРАНО! – (сиже на ,,Народен Глас” од пресот на Радмила Шеќеринска)

0
1812