(ВИДЕО) Шеќеринска: До 15 септември мора да се избере специјален обвинител

0
563

СДСМ нема да дозволи никакво пролонгирање на рокот за избор на специјален обвинител, бидејќи на тој начин ќе се доведе во прашање целиот политички договор – во интервју за 24 Вести изјави заменик-претседателката на партијата, Радмила Шекеринска.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=A-AHabRSgwc#action=share[/youtube]