(ВИДЕО) ШЕЌЕРИНСКА ГИ ДОЗАКОПА РЕЖИМСКИТЕ ТАСТЕРИ НА ДПМНЕ : Во документ на Владата на ВМРО-ДПМНЕ, платен со пари на граѓаните од над 200 илјади евра, стои усвојување на нов закон за јазиците!!!

0
1892