(ВИДЕО) Шекеринска: Силата е кај граѓаните, заедно ќе обезбедиме регуларни избори

0
491

Радмила Шекеринска, заменик претседателката на СДСМ, на денешниот протест во Свети Николе за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.