(ВИДЕО) Шекеринска од Гостивар: Нема запирање, Македонија ќе биде слободна земја!

0
1460

Радмила Шекеринска, заменик претседателка на СДСМ, зборуваше на денешниот протест во Гостивар за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.