(ВИДЕО) Шекеринска од големиот протест: Со граѓаните до слобода и правда!

0
1328

Нема веќе молк во Македонија. Стравот кој беше во сите домови сега е само во една врхушка и една фамилија.

Груевски сака да избега вртејќи го народот против народот. Излезот од кризата е еден – оние кои краделе треба да одговараат, порача Радмила Шекеринска на протестот пред Владата.