(ВИДЕО) ШЕКЕРИНСКА НА ТЕЛМА: Истрагите за двајца наши министри е порака до сите – НЕМА ВЕЌЕ НЕДОПИРЛИВИ, МОРА ДА СЕ ВЛАДЕЕ СПОРЕД ЗАКОН И ЧЕСНО!

0
2012