(ВИДЕО) Шекеринска : Донесени се решенија за Еурокомпозит – доставен е предлог Закон до Собранието со кој се обезбедува покривање на повеќегодишни неисплатени придонеси за вработените

0
367

Заменик-претседателката на Владата на Република Северна Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска во рамки на својата работна посета на Прилеп, го посети комбинатот Еурокомпозит за кој Владата неодамна донесе решенија и даде кратка изјава за медиумите којашто ви ја пренесуваме во целост.