(ВИДЕО) Шекеринска: Вељаноски ни кажа да се пазиме, Мукоски имал црн појас во карате

0
1276

Пратеничката и заменик-претседател на СДСМ, Радмила Шекеринска кажа дека претседавачот Трајко Вељаноски им рекол да внимаваат бидејќи пратеникот одн ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски имал црн појас во карате.

– Лицемерно е двајца колеги кои ракоплескаа кога во 2012 година гледаа како не влечат насилно од Собранието да зборуваат за црни сценарија, рече Шекеринска.

Таа истакна дека никој нема да го изгуби правото на дискусија, туку само ќе ја изгубат власта.