(ВИДЕО) Човек оди по јаже на огромна височина над снежните Алпи

0
1611

Видеото од преминувањети ан Алпите на голема височина е објавено на Јутјуб на страницата ,,Луѓето се прекрасни” (People Are Awesome) и се избрани за неколку од најдобрите во 2018.

На оваа старница се објавуваат трикови или каскадерски подвизи од целиот свет , а потоа самите гледачи прават листа на најгледани видеа.

Не е познат идентитетот на мажот кој оди по жица , освен дека подвигот е изведен на француските Алпи.