(ВИДЕО) Четири нови еколошки автобуси од денеска ставени во функција на градскиот превоз во Прилеп

0
404

Во присуство на премиерот Зоран Заев, министерот за транспорт и врски, Горан
Сугарески, пратеникот Хари Локвенец, претседателот на општинскиот Совет,
Миле Талевски, како и голем број граѓани на Прилеп, градоначалникот Илија
Јованоски и в.д. директорката на Јавното претпријатие за просторно и
урбанистичко планирање (ЈП ПУП), Марија Цветаноска, ги предадоа во употреба
четирите нови автобуси на метан.