(ВИДЕО) ЧЕЛИЧНАТА ЛЕЈДИ И МИНИСТЕРКА ЗА ОДБРАНА, РАДМИЛА ШЕЌЕРИНСКА НАПРАВИ БОМБАСТИЧНО ИНТЕРВЈУ СРЕДЕ МОГИЛАТА НА НЕПОБЕДЕНИТЕ ВО ПРИЛЕП ОД КАДЕ И ЈА ЗАПОЧНА КАМПАЊАТА ЗА ПОДДРШКА РЕФЕРЕНДУМОТ!

0
1435

Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска на ,,Канал Визија” среде могилата на непобедените во Прилеп имаше брилијатно интервју каде говореше за придобивките на Македонија од членството во ЕУ и НАТО. Говореше и за студентите, инфраструктурата, здравството но и за иднината која државата ќе ја искористи како бенефит од членството во алијансата.