(ВИДЕО) Чаир за време на полицискиот час – шеташе по улица, а кога ја виде полицијата се криеше…

0
599

На социјалните мрежи се споделува видео снимено од тераса од зграда во скопската општина Чаир на која се гледа како човек се шета по улица за време на полицискиот час. Но, кога наидува полициско возило, тој се криеше позади паркираните автомобили.

Полициски час или жмурка ?

Gepostet von Карантин am Sonntag, 22. März 2020