ВИДЕО) ЦЦЦ, ВАКОВ ПАТОС НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ, ЕНИГМА: ДАЛИ Е ЦУЦУЛОВСКИ ВИСТИНСКИ ТОЛКУ ГЛУП ИЛИ ЗОРЛЕ СЕ ПРАВИ ТОЛКУ ГЛУП?!

0
673

Ајдееее каков патос на Цуцуловски, глејте какви глупоштини кине на Алфа Васе хефталица приказује ТВ.