(ВИДЕО) ЦРНА ЧУМА ЌЕ ГИ ИЗЕДЕ ЧАВКОВ, БЕТМЕН, МУКОСКИ, ДАМОВСКИ, ЈОВАНОВСКИ И УШТЕ 25 ДРУГИ, ЈО ОБЗНАНИ ДЕКА ИМААТ СИЛНИ ДОКАЗИ ЗА ОБВИНЕНИОТО ТЕРОРИЗАМ ЗА ШТО СЛЕДУВА ЗАТВОР ОД НАД 30 ГОДИНИ!!!

0
1677

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и хушкачите на 27-ми април кои се во притвор ќе ги јаде црната чума. Јавното Обвинителство има силни докази за нивното обвинение за што следува затвор од над 30 години.

ВИДЕО : А1он