(ВИДЕО) ЦНН: РУСКАТА ВОЈСКА ГО ОСВОИ АЕРОДРОМОТ ВО КИЕВ

0
383

Според видеото кое го објави ЦНН, руската војска го освои аеродромот во Киев.