(ВИДЕО) Центарот за истражувачко новинарство СКУП со документарен филм за историска корупција и пљачка во македонскиот фудбал

0
1262

Центарот за истражувачко новинарство СКУП Македонија во 11 минутен документарен филм се обиде да одговори зошто Македонија постојано паѓа на ранг листата на ФИФА, на што се должат слабите резултати и колку корупцијата има влијание.