(ВИДЕО) ЦЕЛО ВМРО Е ПРОТИВ МИЦКОВСКИ, ГОТОВ Е: СПЛОТЕНИ ЗА НОВИ ПОБЕДИ Е МОТОТО НА ИНИЦИЈАТОРИТЕ ЗА НОВ КОНГРЕС!

0
2345

Денес пред зградата на ВМРО-ДПМНЕ се одржа собир и говор на фракцијата која треба да го порази Мицковски на конгресот во Март, цело ВМРО се собра против него и Груевци. Мотото на иницијаторите е нов когрес на партијата во Ноември.