(ВИДЕО) ЦЕЛА ДРЖАВА СЕ ПРАШУВА КАКВО Е ТОА ВИДЕО НА ГРУЈО СО ЦРНЦИ ВО СЕЈШЕЛИ И ШТО ЛИ ПРАВЕЛ ТАМУ СО НИВ?!

0
2190

Вчера новинарот-рекетар Зоран Божиновски пушти транскрипти од аудио бомби од разговори на Зоран Заев со Александар Верушевски во кои разговори станува муабет за некакво видео на Грујо со црнци снимено на Сејшелите, егзотично туристичко место на пацификот, се споменува дека Груевски конзумира дрога на едно од видеата, сега цела јавност е во недоумица за какви видеа станува збор?!

Едно такво видео се појави пред неколку години, но на тоа видео Груевски е сам.