(Видео) ЦЕЛАТА СКОПСКА ЕЛИТА СО ПОРАКА ВО ПРОМОТИВНО ВИДЕО : На 26-ти април, излези за ГТЦ!

0
512

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=P1JBdacZq3w[/youtube]