(ВИДЕО) ЦВРЦ, РЕЖИМОТ ПАДНА, НЕМА ВЕЌЕ СИЛУВАЊЕ АМБАСАДОРКИ, НЕМА ВЕЌЕ БЕТОНСКИ ПЛОЧИ И ЛИСТИ ЗА СТРЕЛАЊЕ, СЕГА МИЛЕНКО СТАНАЛ ДЕМОКРАТА И БОРЕЦ ЗА СЛОБОДА?!?!

0
1483

Миленко станал демократ, нема веќе гасна комора за шиптари, нема колење предавници, нема силување амбасадорки, толку од режимот.