(ВИДЕО) ЦАЦИ ОБОЖАВА ДА ГО МАСАКРИРА МИЦКОВСКИ: БАРАВТЕ ЛИДЕРСКА СРЕДБА ПОСЛЕ ЈА ОДБИВТЕ КОГА ВИ ЈА ДАДОА, ГО ПОЛИТИЗИРАТЕ ПОПИСОТ А ОБВИНУВАТЕ ДЕКА ЌЕ БИЛ ПОЛИТИЧКИ ПОПИС, НЕ СТЕ ЈАСЕН КАЈ ТЕРАТЕ

0
2835

Демант и објаснувања на сите овие излагања и обвинувања на Мицковски за пописот даде директорот на ДЗС, Симовски при гостувањето на Алфа: