(ВИДЕО) Царовска: Груевски сака да ја урне државата за да се спаси, нема да дозволиме

0
888

Погледнете го видео-записот од обраќањето на Мила Царовска, претседателка на Комисијата за труд и социјална политика на СДСМ, нa денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.