(ВИДЕО) ЦАРОВСКА ГО ЗДРОБИ МАЛИОТ МУЦУНСКИ: ВМРО-ДПМНЕ предлага намалување на минималната плата на 13.000? Мила Царовска: Ве молам да и објасните на јавноста дали предлагате намалување на минималната плата која сега изнесува 14.500?

0
983

ВМРО-ДПМНЕ предлага намалување на минималната плата на 13.000? Мила Царовска: Ве молам да и објасните на јавноста дали предлагате намалување на минималната плата која сега изнесува 14.500?

Линк до ова легендарно видео, ОВДЕ.