(ВИДЕО) ХРОНИКА ЗА ХОРХЕ ФИКУСОТ И ЦРНИ ГРУЈЧЕ КАКО ГИ ПРАВАТ ВМРОВЦИТЕ МАЈМУНИ ДЕКА МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ ВО ЕУ И НАТО А СЕГА МЕНУВААТ ЛЕНТА И НЕСАКААТ!!!

0
1331

Кога дојде на власт во 2009 Иванов ветуваше „Европска Македонија“ членка во НАТО. Ветуваше „зафаќање со најсуштествените проблеми во оваа држава, пред се, спорот со нашиот сосед – проблемот со името“. Ништо од тоа не исполни. Иванов владее десета година и сега тој е главна пречка за остварување на „трите клучни приоритети што ни претстојат како држава – ЕУ, НАТО и решавањето на името“.