(ВИДЕО) ХРОНИКА ЗА ТОА КОГА ВАСЕТО БЕШЕ МЛАД КУРТОН КОЈ НАМЕСТО ДА ПИШУВА ЗА КЛЕТИТЕ ШИПТАРИ И БЕГАЛЦИ ЈА ОТКРИ АМЕРИКА ПРЕД КОЛУМБО, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БИЛ ПРЕДАДЕН И УБИЕН!

0
936

Васето е опасен кога се работи за теории и луди конспирации. Емисија кога Васето не беше куртон на ВМРО-ДПМНЕ и кога правеше емисии за Гоце Делчев пред да сее магла за терористи кои ќе ја окупираат Македонија и за бегалци кои штотуку не ја потопиле земјата.