(ВИДЕО) ХРИСТО КОНДОВСКИ : ЗА КОНКРЕТНИТЕ РЕШЕНИЈА, НО И ЗА МЕНЕ КАКО СЕМЕЕН ЧОВЕК И МЕНАЏЕР, ЗБОРУВАМ ВО ПОЛИТИЧКИОТ МАГАЗИН ДИРЕКТНО НА ТЕРА

0
411

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, Христо Кондовски во интервју на битолската Тера телевизија.