(Видео) Хорхе призна дека знаеле за терористичката група уште на почетокот на 2015-та?!?! Па зошто дозволиле да им влезат во сред град со 100 000 народ?!?!

0
975

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=AM75lYo5OiI[/youtube]