(ВИДЕО) ХОРХЕ Е РОДЕН ЗА ДВОРСКА БУДАЛА, ФИКУСОТ ЖЕСТОКО РАСПАЛИ СО ГАФОВИТЕ во Сараево а публиката се шлогира од смеење на гафот од фикусот : Хорхе – И Исус Христос да се јави во Македонија ќе го убијат

0
1716

Сега и Исус Христос да се јави ќе го убијат. Истото важи и за Мухамед. И Мухамед да се јави ќе го убијат, одговорил шефот на државата Ѓорге Иванов на претседателски панел во Сараево на прашање од модераторот како Александар Македонски би се снашол денеска во деловниот свет во Македонија. Во позадина се слуша смеење од публиката.
„Не ви е неопходна сила, туку ум. Умот војува“, вели Иванов.