(ВИДЕО) ХОРОР ВО БАНКА ВО КУМАНОВО : Обезбедувањето исфрла примател на социјална помош, а потоа жена ПАЃА ВО НЕСВЕСТ!!!

0
4337

Во понеделник попладне, според порталот “Специјал“, во експозитура на една банка во Куманово настанал инцидент откако обезбедувањето сакало да исфрли еден граѓанин кој чекал да ја прими социјалната помош.

Неговата сопруга потресена од однесувањето на обезбедувањето се обидела да му помогне но од стрес на крај се онесвестила и интервенирала Брза помош.

Причината која довела до овој немил настан, засега не е позната.