(ВИДЕО) ХОРОР ВИДЕО од моментот на ПОТОПОТ на Стајковци!

0
1072

Телевизија Нова објави снимка направена од жител на Стајковци во која се гледа колку биле силни врнежите и како водата надоаѓала.