(ВИДЕО) ХИТ КОМЕДИЈА – Тони Михајловски ги убедува членовите на ДПМНЕ дека Силјановска ќе победела во 1 круг со 1 милион гласови

0
1104

Тони куртон Санац ги убедува вмровците дека Силјановска ќе победи во прв круг со еден милион гласови.