(ВИДЕО) ХЕРОЈ ОД ОБИКОЛНИЦАТА: Возач на автобус спасил околу 70 луѓе при невремето

0
907

Возачот на автобус на „Вардар експрес“, Мујовиќ, во саботата за време на страшното невреме успеал да спаси околу 70 луѓе.

Кога видел дека луѓето се во неволја ги отворил вратите на автобусот за да можат да влезат и да се спасат, по што ги превезол на сигурно.