(ВИДЕО) ХА ХА ХАХАХА ЕБАТИ ТРАГЕДИЈАТА : ШУТКА НЕ Е КАКО МЕРИОТ ХОТЕЛ, МИЈАЛКОВ СМЕСТЕН ВО ЌЕЛИЈА КОЈА БИЛА СПРЕМАНА ЗА ГРУЕВСКИ!!!

0
1339

Мијалков сместен во ќелија наменета за неговиот братучед, Никола Груевски кој им побегна на властите во Македонија во Унгарија преку илегални премини со логистика на унгарски дипломати.