(ВИДЕО) ХА ХА ХАААА, БРАВО, БРАВО, БРАВО ЗА ЛИДИЈА ДИМОВА, ВО СОБРАНИЕ СКОКАШЕ ВРЗ ПРОГРАМАТА НА ВМРО-ДПМНЕ

0
1244