(ВИДЕО) ХАХА, ОТКАКО ЗАЕВ ГО ЗАПУКА АХМЕТИ ЗА СЕАЛБАНСКИОТ САМИТ ВО ЧЕТВРТОК, АЛИ АХМЕТИ СЕ ПРАВДА ДЕКА СРЕДБАТА НЕ БИЛА НЕГОВА ИДЕЈА ТУКУ ДРУГИТЕ ПАРТИИ ТОА ГО БАРАЛЕ ОД НЕГО?!!

0
1069

Уште една неуспешна средба Заев-Ахмети во обидот да се договори ново парламентарно мнозинство и владина коалиција. Лидерот на ДУИ вели дека се уште се на почеток, а лидерот на СДСМ се согласува дека ги чека уште многу работа. Обајцата не откриваат детали и не потврдуваат дали главна пречка за постигнување договор е премиерската функција.