(ВИДЕО) ХАХА, ИНТЕГРА ЗА НЕУСПЕХОТ ДА ВЛЕЗАТ ВО СОБРАНИЕ: ГИ УДАВИВМЕ ГРАЃАНИТЕ СО НАШАТА ПРОГРАМА КОЈА БЕШЕ КАКО ХИДРАНТ НАМЕСТО ФОНТАНА

0
836

Политичката партија на Љупчо Ристовски се огласи по изборните резултати со комична прес конференција.