(ВИДЕО) ХАХА, ВЛАТЧЕ ЃОРЧЕВ БАРА БРАНКО ДА СЕ ВРАТЕЛ ВО СДСМ, СО ЗАЕВ НЕ МОЖЕЛЕ ДА ИЗЛЕЗАТ НА КРАЈ!

0
1722

Влатче Ѓорчев гi бара Бранко и Илинка Митрева, со Заев не се излегувало на крај, глејте го ова комично видео.