(ВИДЕО) ХАХА ВИЛИПЧЕ Е НЕВЕРОЈАТЕН : Се појави во Сеад Кочан КУРТОН ТВ со кокарда на кошулата, ги повика пратениците на ВМРО-ДПМНЕ да направат кривично дело и јавно да го објават договорот помеѓу Македонија и Бугарија!

0
1837