(ВИДЕО) ХАХАХА, НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА ШТО МУ НАПРАВИ МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ НА СВОЈОТ ЗАМЕНИК НА ТВ 24

0
1176

Ова е новиот заменик министер за земјоделство, Цветан Трипуновски. Човеков врска нема од земјоделие! На основни прашања за земјоделство од страна на министерот Трајан Димковски до заменикот министер за земјоделство Цветан молчи како штурец.