(ВИДЕО) ХАХАХА, КУРТОНИТЕ НА АЛФА КАКО ПОПАРЕНИ, ВЧЕРА БЕА ВО ЕУФОРИЈА, ДЕНЕСКА НА РАБОТ ДА СЕ ОБЕСАТ ПРЕД КАМЕРИТЕ НА ТОА РЕФЛЕКТОРИТЕ ВО СТУДИОТО

0
116

Сироти куртони, како попарени, вчера со Љупче Златев беа како на дрога, во таква еуфорија што им идеше да свртат еден чочек во студио што Мијалков избегал, вечерва откако се предаде, се во тешка депресија на раб на самоубиство.

Еве како ја почна вечерва емисијата еден од дуото БИВИС И БАТХЕД: